Web


Leven in de gifteconomie stelt me in staat om mee te werken aan verschillende projecten en zo mijn krachten met anderen te bundelen. Ik werk dus “gratis” voor verschillende pioniersprojecten, die meestal geen budget hebben om betaalde krachten aan te nemen, maar die wel op een hele wezenlijke manier bijdragen aan de samenleving.

Ik werk als activist, schrijfster, communicatie-expert, trainer-coach en organisator. Maar ik werk vooral als mens. Ik kijk hoe ik in een specifieke situatie mijn talenten het beste in kan zetten om een project te ondersteunen. De maatschappelijke velden waarin deze projecten zich afspelen zijn ecologische landbouw, landschapsherstel, klimaatactivisme en community empowerment.

Het web waar ik in werk is een persoonlijk, levend en bezield web. Ik bundel samen met mensen die me dierbaar zijn onze unieke professionele kwaliteiten om een nieuwe cultuur te bouwen. Het is dus voor mij een onderdeel van bezield leven. Mijn opdrachtgever is Moeder Aarde en ik volg mijn intuïtie en strategisch inzicht over waar ik het meeste impact kan maken.

Ontdek meer over wat ik doe voor de Embassy of the Earth, Bee Foundation, Extinction Rebellion en PermacultuurCentrum Haarlem.

Enthousiast over deze manier van werken? Je kan me steunen in de gifteconomie en zo ook bijdragen aan dit levende web!

Creative Commons BY-NC-SA 4.0 - GROENE LIEFDE