Over Tosca


Groene Liefde is het platform van Tosca Peschier.

Ik was als kind al gepassioneerd over natuur, schrijven en het begrijpen van de mens. Ik heb in mijn leven veel verschillende dingen gedaan. Ik zal daar binnenkort meer over schrijven! 

Ik heb van 2019 t/m 2021 een basisinkomen gecrowdfund – leven in de gifteconomie – om mijn tijd volledig te besteden aan alle projecten die je hier op het Groene Liefde platform kan zien. In deze periode heb ik ook in een yurt in Friesland gewoond om op dat te terrein te werken aan het verbeteren van de biodiversiteit. Een prachtig avontuur, op een van de stilste plekken van Nederland in een yurt onder de sterrenhemel wonen.

Ik vond leven in de gifteconomie prachtig, maar het is financieel een heel onzeker bestaan. Mijn gezondheid vroeg na 2 jaar om meer stabiliteit en structuur. Daarom heb ik in september 2021 besloten mijn verschillende levenservaringen te combineren in werken als ZZP’er. Ik bied strategie, communicatie en projectmanagement diensten voor stichtingen en organisaties die werken aan het beschermen van ecosystemen en het verhogen van de biodiversitieit. Een overzicht van mijn professionele diensten is binnenkort op een aparte website te bekijken.

Ik blijf alle gratis projecten van Groene Liefde doen. Maar ik leef dus niet meer volledig in de gifteconomie. Je kan wel nog steeds mijn projecten steunen met een donatie!  Hoe meer donaties ik krijg, hoe meer tijd ik heb om deze gratis projecten te doen!

Creative Commons BY-NC-SA 4.0 - GROENE LIEFDE