Projecten


Leven van een basisinkomen stelt me in staat om mee te werken aan verschillende pioniersprojecten. Deze projecten gaan over ecologische landbouw, landschapsherstel en community empowerment. Ontdek meer over wat ik doe voor PermacultuurCentrum Haarlem, Embassy of the Earth en Extinction Rebellion.

Ik werk als activist, schrijfster, communicatie-expert, trainer-coach, yoga-meditatie teacher en organisator. Maar ik werk vooral als mens. Ik kijk hoe ik in een specifieke situatie mijn talenten het beste in kan zetten om een project te ondersteunen. Ik werk vaak aan pioniersprojecten die (nog) geen budget hebben om betaalde krachten aan te nemen, maar die door bezielde professionele ondersteuning wel snel meer impact kunnen maken.

Levende netwerken zijn de basis van het leven op aarde. Ik werk dan ook in en vanuit de netwerken waar ik onderdeel van ben. Doordat ik veel verschillende mensen en werelden ken, kan ik ook nieuwe verbindingen leggen tussen mensen die elkaar weer met hun talenten verder kunnen helpen.

© 2019 - GROENE LIEFDE
Menu