Basisinkomen


Ik ben met een nieuwe manier van leven gestart! Leven in de gift economie.

Ik heb besloten een jaar lang mijn eigen basisinkomen te crowdfunden. Om voldoende tijd en energie vrij te maken voor het schrijven van artikelen, ontwikkelen van workshops en verbinden van pioniersprojecten. In deze blog lees je meer over hoe ik tot deze beslissing ben gekomen én waar ik hoop dat dit toe gaat leiden.

Ik leef dus nu van donaties! Zodat ik de impact van mijn werk zo groot mogelijk kan maken, alles gratis kan aanbieden en zoveel mogelijk mensen kan bereiken.

Hoe werkt het?

Ben je enthousiast over wat ik schrijf en doe? Vind je het leuk om mij te steunen? En heb je wat geld over? Voel je dan vrij om een donatie te doen.

NL86 TRIO 0197 7665 52
t.n.v. T.F Peschier
onder vermelding van: maandelijks of eenmalig.

Een maandelijkse donatie is tussen de 1 en 100 euro. Ik doe dit basisinkomen van 21 juni 2019 t/m 21 juni 2020.

De teller! 

Ik heb 1000 euro per maand nodig om te van te leven.

Alles wat daar bovenop binnen komt, gebruik ik om de impact van mijn werk te vergroten. Bv. door samen te werken met visual designers en video-makers. Want beelden bij een goed verhaal zijn ontzettend krachtig.

Ik zal maandelijks inzichtelijk maken wat er binnenkomt. Ik start op 21 juni 2019. Qua toezeggingen voor donaties staat de teller nu op 500 euro per maand. Een prachtig bedrag om mee te starten!

Hoe besteed ik het basisinkomen? 

Het basisinkomen is bedoeld om mijn minimale leefkosten te dekken en om mijn werk verder uit te kunnen bouwen. Uiteraard houd ik mijn kosten zo laag mogelijk en leef ik zo duurzaam mogelijk binnen het huidige systeem. Ik eet veganistisch, zoveel mogelijk lokaal / zelf geteeld en van het seizoen. Ik vlieg niet, heb geen auto en reis zoveel mogelijk met OV. Kleding en spullen krijg of koop ik tweedehands en soms organic-fair trade. Ik probeer zoveel mogelijk buiten de geldeconomie om te doen.

© 2019 - GROENE LIEFDE
Menu